Retourbeleid

Toch niet tevreden over je product? Of zit de maat niet goed? Dat is vervelend. En daar gaan we iets aan doen, beloofd.

Alle beloftes op een rijtje.

  • Gratis maatadvies in onze winkel
  • 14 dagen bedenktermijn, na ontvangst van je product.
  • Product ruilen? Na ontvangst, verzenden we zo snel mogelijk je nieuwe product.
  • Geld terug? Binnen 5 dagen na ontvangst wordt het bedrag teruggeboekt.

Product omruilen? Maak gebruik van Gratis maatadvies!
Omdat we maar een kleine winkel zijn, kunnen wij het ons niet veroorloven om een product heen en weer te sturen voordat je de juiste maat bezit. Dit kost ons simpelweg teveel geld. Onze missie is om alle vrouwen in Nederland te voorzien van de juiste maat. Zit je BH, slip, badpak of bikini dus niet goed? Kom langs in onze winkel voor passend maatadvies.. Wij zijn Dé Cupmaten Specialist van Nederland en hebben al duizenden vrouwen naar tevredenheid mogen helpen.. Bekijk onze recensies en kom snel langs in onze winkel 🙂

Hoe kom ik in aanmerking voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling?

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag of omruiling moet het teruggestuurde product in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden.

Het product en de verpakking dienen compleet, ongebruikt en onbeschadigd te worden ingeleverd. Je mag het artikel bekijken en eventueel proberen zoals je dat in een fysieke winkel ook zou kunnen doen. Het product dient na retour opnieuw als nieuw product te kunnen worden verkocht. Prijskaartjes en labels mogen dus NIET worden verwijderd.

Als je iets terugstuurt ben je zelf verantwoordelijk voor verlies of beschadiging. We adviseren daarom om producten altijd met een Track en Trace terug te sturen.

Wij behouden het recht voor om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om zijn beschadigd.

Een retourzending dient te zijn voorzien van track & trace code. De verzender is altijd verantwoordelijk voor de verzending. 

Hoe werkt het retourproces?

1. Stuur het Retourformulier via de mail of kom langs in onze winkel.
2. Indien je ervoor kiest om niet langs te komen in onze winkel voor gratis maatadvies, gebruik dan een stevige verpakking om het product te versturen. Hieronder vind je ons adres
3. Geef je pakket af bij een postkantoor. Verstuur met Track en Trace. Verzendkosten zijn vanaf € 4,25.
4. Binnen 5 werkdagen na ontvangst staat het geld op jouw rekening! Liever ruilen? Kom langs in onze winkel voor maatadvies!