Beatriz, eigenaresse van lingeriewinkel Betty's Boops in Amsterdam. Betty's Boops is dé lingeriewinkel voor grote maten, met een ruime voorraad en maatadvies van een expert.

Kom langs in onze lingeriewinkel!

Benieuwd geworden naar onze winkel, de collectie of ons maatadvies? Kom langs in onze winkel! De koffie staat klaar en we laten je met trots onze collectie zien. Onze winkel is vlakbij de gezellige Albert Cuypmarkt in Amsterdam, een fantastisch winkelgebied dat ook nog eens goed bereikbaar is!

 

Ik wil gratis maatadvies
Elomi BH Charley Longline zwart model

Samen shoppen voor de juiste maat bh?

Ben je op zoek naar een lingeriesetje voor een speciale gelegenheid of juist een bh die altijd goed zit? Bij ons ben je aan het goede adres! Wij zijn gespecialiseerd in maatadvies en bijzondere maten, groot én klein. Wij zien nog veel te vaak vrouwen die de verkeerde maat bh dragen. Twijfel jij of je de juiste maat bh draagt? Wij bespreken dit graag met je. Draag je inderdaad de verkeerde maat, dan zal je direct het verschil merken.

Neem jij je partner, zus, moeder of een vriendin mee? Gezellig! Kom rustig samen rondkijken in de winkel. Wij zijn gespecialiseerd in lingerie maar bieden ook prachtige badmode in een net zo grote verscheidenheid aan maten. Heb jij een mooi lingeriesetje of een kleurrijk setje voor in het water gevonden? Wanneer jij gaat passen genieten je partner, zus, moeder of vriendin van een lekker kopje koffie in onze koffiehoek.

Webshop voor kleine en grote maten bh’s

Wist je dat je ook eenvoudig online besteld bij Betty’s Boops? Onze gehele collectie is ook online beschikbaar en je betaalt eenvoudig via ideal. Juist omdat wij vaak vrouwen helpen die niet de juiste maat bh dragen raden we je aan eerst even langs te komen in onze winkel. We geven je daar volledig vrijblijvend advies over de juiste maat én het juiste model voor jouw lichaam. Wil je daarna bestellen dan weet je zeker dat je de juiste maat bh kiest!

De winkel van betty boops met op de achtergrond pas hokjes

Kom een keer langs!

Locatie & Openingstijden

Adres
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam
Telefoonnummer
020 – 235 1420

E-mailadres
[email protected]

Openingstijden
Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 11:00 – 18:00
Zaterdag: 11:00 – 17:00

beveiligd met reCAPTCHA / Merkelijkheid.nl