De missie van Betty’s Boops: “Passende lingerie voor elke vrouw”

Facebook Beoordeling
5.0
Google Beoordelingen
4.9

“Alle vrouwen zijn even mooi, alleen, niet iedere vrouw weet dit tot uitdrukking te brengen, en hier kan ik je mooi bij helpen. Ik weet dat er heel veel vrouwen onnodig rondlopen met klachten veroorzaakt door het dragen van de onjuiste BH. Het is mijn passie om voor jou de juiste BH te vinden.”

Facebook Beoordeling
5.0
Debby de With
Debby de With
2017-11-25T20:11:34+0000
Tarja Maria Wilhardt
Tarja Maria Wilhardt
2017-11-21T13:17:25+0000
So happy! Thank you for sending it all the way to Denmark.Best buy in ages �
Helena Poelkamp
Helena Poelkamp
2017-11-15T16:41:39+0000
Super goede hulp, eigenaresse heeft echt vakkennis. Tevens erg mooie en betaalbare lingerie, tot erg grote maten. Ik ga nergens anders meer heen vanaf nu!lees meer
Nathasja Tempel
Nathasja Tempel
2017-11-10T22:23:59+0000
Viviana Benus
Viviana Benus
2017-11-10T16:46:00+0000
Toos Verbeek
Toos Verbeek
2017-11-03T19:16:20+0000
Goed geslaagd bij Betty’s Boops EN heel prettig geholpen,Helemaal happy!
Roxana Vakil Mozafari
Roxana Vakil Mozafari
2017-10-13T10:53:01+0000
Patricia Rodrigues
Patricia Rodrigues
2017-10-09T12:49:01+0000
Esther Umans
Esther Umans
2017-10-08T18:41:11+0000
Net kennis gemaakt op het curvy swag evenement. Wat een inzicht. Wil nooit meer anders. Je hebt er een vaste klant bij hoorlees meer
Si-RodJeni Bisai-Mathoera
Si-RodJeni Bisai-Mathoera
2017-09-20T10:55:04+0000
Silvia Vervoorn-Dupain
Silvia Vervoorn-Dupain
2017-09-08T14:44:48+0000
Super fijn geholpen. De dame heeft een onwijs goed inzicht, is heel vriendelijk en behulpzaam zonder opdringerig te zijn. Hele mooie dingen en nette prijzen, ook voor de wat lastigere matenlees meer
Raldi Bakker
Raldi Bakker
2017-09-05T07:30:32+0000
Goed persoonlijk advies! Ik ga nergens anders meer naartoe.
Suzanne van der Velde
Suzanne van der Velde
2017-08-08T19:49:23+0000
Ik vind het moeilijk als onbekenden aan me zitten, daarom heb ik me nooit echt goed op laten meten. Beatriz heeft zoveel ervaring dat ze zonder meten kan zien welke maat je hebt en het ook vaak in een keer goed heeft. Zodra ze je maat heeft haalt ze alle opties in die maat uit de winkel om te passen. Vandaag weer tevreden naar huis gegaan met een mooie, nieuwe bh die perfect zit.lees meer
Alinda Van Helden
Alinda Van Helden
2017-08-04T09:40:05+0000
Highly recommend this shop for all plussize lingerie! I went in hoping I would fit 1 or 2 bra's, but in 30 minutes I left the store with 3 beautiful bra's! I had much more to choose from even. The owner had my size right on the first try, even while I was wearing a very old (too big) bra. Very professional and I'm super happy with my Elomi bra's 🙂 I will come back each season for some new lingerie.lees meer
Marianneke Meijer
Marianneke Meijer
2017-08-02T16:03:42+0000
Fijne winkel, fijn geholpen, thuiskomen met fijn nieuw spul. Aanrader!!
Noa Esther
Noa Esther
2017-07-01T12:43:16+0000
Sharon Ter Heide
Sharon Ter Heide
2017-07-01T12:36:54+0000
Angel Bonsu
Angel Bonsu
2017-06-27T15:22:17+0000
Samen geslaagd met mijn moeder! De BH zit echt goed en mijn omvangmaat is veel kleiner dan dat ik dacht! Zeker een aanrader hoor �.lees meer
Lisanne Van de Velde
Lisanne Van de Velde
2017-06-15T14:48:50+0000
Na een prettige en duidelijke mailwisseling kreeg ik al heel snel mijn eerste setje Bandelettes binnen en moet eerlijk zeggen, IK vind ze GEWELDIG! Eindelijk na jaren kan ik een jurkje of rokje langer aan dan een uur zonder schurende dijen en uitslag te krijgen! Dit is echt voor mij DE oplossing, ik verheug me morgen op de bruiloft van mijn vriendin in mijn nieuwe (positie)jurk! ��lees meer
Marion Ramakers
Marion Ramakers
2017-06-13T20:41:58+0000
Vandaag de Bandelettes ontvangen per post. Dank je wel. Heb ze vanavond aan gedaan, zitten heerlijk �
Renate Oosterhof
Renate Oosterhof
2017-06-03T21:08:00+0000
Vandaag langsgeweest. Wilde toch wel weten wat mijn maat is. Heel vriendelijk geholpen en heel behulpzaam. Uiteindelijk in omvang smaller dan ik dacht en ik cup 1 groter dan ik dacht. Bedankt! Gelijk maar 3 goede bh's gekocht, alle bh's thuis doe ik gelijk weg. Zodra deze 3 bh's af zijn kom ik terug �.lees meer
Caroline Dammers
Caroline Dammers
2017-06-03T16:03:08+0000
Het was weer geweldig. Na mijn eerste bezoek niets anders meer. Waar ik anders uren aan het zoeken was naar een leuke, passende BH in mijn maar, loop ik hier 20 min. later naar buiten met een BH in de tas en 1 in bestelling. Super.lees meer
Anouschka Hassell
Anouschka Hassell
2017-05-28T13:06:38+0000
Nicole Koning
Nicole Koning
2017-05-28T13:04:48+0000
Vivian Leunissen-Muijters
Vivian Leunissen-Muijters
2017-05-27T23:51:14+0000
Zoveel over gehoord... moest dus wel zelf een kijkje gaan nemen. Wat een geweldige winkel. Super geholpen en heerlijke humor.lees meer
Google Beoordelingen
4.9
Karen Chantal Kappel
Karen Chantal Kappel
13:57 24 Mar 17
Super geholpen, erg vriendelijk personeel. 🙂
Nancy Sproet
Nancy Sproet
14:05 12 Jul 16
Prachtige collectie super fijne verkoopster!!
Rob Barnhoorn
Rob Barnhoorn
12:34 20 Jul 15
Superwinkel met heel prettig verkoopteam! In alle rust een leuk cadeau voor mijn vrouw kunnen uitzoeken dat ook nog perfect paste.Chapeau!!Lees meer
Eva S.
Eva S.
12:08 12 Sep 16
Mijn favoriete lingerie winkel.
Veerle Van Voorst
Veerle Van Voorst
17:16 27 Oct 16
jo zwan
jo zwan
14:24 13 Apr 17
Be Bosch
Be Bosch
15:30 21 Apr 17
Goede service, zorg en kwaliteit. De winkel heeft een perfecte ambiance! De klant staat centraal. Ik ben FAN!
Carolina van Veenen
Carolina van Veenen
09:35 08 Jun 17
Snelle reactie, goede zorgen en kwaliteit zoals dat hoort te zijn. Zeer tevreden!
Karen Klein
Karen Klein
15:47 17 Jun 17
Mijn ervaring bij Betty Boops is super. Na een middag je over de A.Cuyp geslenterd te hebben daar terecht gekomen. Ik had het al op Facebook gezien en wilde daar heel graag een keertje kijken. Ik woon in Drenthe dus de kans om daar veel te winkelen is nihil. Wat was ik blij verrast met de gezellige sfeer, de mooie lingerie en vooral met de goede hulp bij passen en de goede adviezen!! Ik heb 2 bh's gekocht en de volgende keer als ik weer in de buurt ben kom ik zeker nog een keer langs!Lees meer
Sascha Kroonen
Sascha Kroonen
12:19 12 Jul 17
De bandelettes van Betty's Boop zitten heel fijn. Je moet de juiste beenomtrek meten en die maat kies je, hij zit perfect. Rolt niet naar beneden door de plakranden en geen last meer van schurende dijbenen. Toppie!Lees meer
M van den Hazel
M van den Hazel
14:42 12 Jul 17
Wat een oplossing eindelijk een jurk of rokje aan zonder schurende benen ??
Gareth Evans-Jones
Gareth Evans-Jones
06:24 29 Nov 17
Wonderful shop on Amsterdam’s famous Ceintuurbaan. Huge choice of beautiful lingerie and basic bras, knickers, panties and accessoires at suprisingly affordable prices. Lovely owner advised me on giving lingerie as a gift to my beloved. Cup sizes from A-O ! Incredible choice and stock!Lees meer
Judith van Ankeren
Judith van Ankeren
21:13 30 Nov 17
Fijne winkel, eigenaresse is leuk en behulpzaam op precies de juiste manier
Arja Rydin
Arja Rydin
08:18 06 Dec 17
Ontzettend vriendelijke en gastvrije sfeer. Beatriz heeft niet alleen een goede smaak, maar ook een goed oog voor goed passende bh's, zonder je iets op te willen dringen. Ik kom hier al een aantal jaar, en ik vertrek altijd tevreden, met mooie en betaalbare bh's .Lees meer

Betty's Boops

ADRES
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam

TELEFOONNUMMER
020 – 235 1420

E-MAILADRES
info@bettysboops.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

VOLG BETTY'S

Facebook Beoordeling
5.0