De missie van Betty’s Boops: “Passende lingerie voor elke vrouw”

Facebook Beoordeling
4.6
Google Beoordelingen
4.9

“Alle vrouwen zijn even mooi, alleen, niet iedere vrouw weet dit tot uitdrukking te brengen, en hier kan ik je mooi bij helpen. Ik weet dat er heel veel vrouwen onnodig rondlopen met klachten veroorzaakt door het dragen van de onjuiste BH. Het is mijn passie om voor jou de juiste BH te vinden.”

Facebook Beoordeling
4.6
Yora van Hemert
Yora van Hemert
2018-10-30T19:27:36+0000
Goede service, persoonlijke aandacht en eindelijk een goed passende bh!
Wilhelmien Van Mierlo-Konijn
Wilhelmien Van Mierlo-Konijn
2018-10-19T19:24:17+0000
Vanmiddag na een ochtendje sjokken op de Albert Cuypmarkt een bezoek gebracht aan Betty’s Boops.Heel fijn geholpen door Beatriz. Ik kom zeker weer eens terug. En kan het iedereen aanbevelen. Je wordt er fijn geholpen en niks wordt opgedrongen. Goed advies gekregen.lees meer
Chris Overweg-grizell
Chris Overweg-grizell
2018-10-17T11:33:43+0000
net samen met dochter en schoondochter geweest.rustig en goed geholpen. alle 3 geslaagd
Bianca Tjon A Koy
Bianca Tjon A Koy
2018-09-21T14:28:54+0000
Super bh gevonden met eindelijk de perfecte maat. Fantastisch personeel.🤗
Ale Duran
Ale Duran
2018-09-11T14:59:47+0000
Proffessional fitting. Very sweet and accommodating. First time i leave a bra shop so happy and confident. Lots lots of selection. I left with 6 different bras.. including a strapless... WOULD ABSOLUTELY RECCOMEND and plan to go back.lees meer
Natascha Bos
Natascha Bos
2018-09-05T10:03:45+0000
ik ben daar in augustus heen gereden met de trein vanuit emmen. ben daar erg goed geholpen. met 2 bh's weer weggekomen. ben erg tevreden. Ga zeker vaker heen.lees meer
Monique Potuyt
Monique Potuyt
2018-08-25T09:41:40+0000
Wat een topzaak en wat is Beatriz een topper. Zonder te meten ziet ze meteen welke maat je hebt. Ik ben veel afgevallen en nu slecht zittende bh’s waar mijn borsten niet mooi in uitkomen. Dankzij Beatriz heb ik nu weer twee mooie en ook nog betaalbare bh’s die perfect zitten. Mijn omvang bleek geen 110 te zijn maar 85 en de cup moest 3 cups groter. Mijn borsten lijken wel van de benedenverdieping naar twee hoog te zijn gegaan. Gisteren meteen een grappig complimentje binnen van een buur. Ik had een jurkje aan en zij zei wat zie je er goed uit, mooi slank en ik moet het toch even zeggen, hoop dat je het niet raar vindt maar wat heb jij een mooie borsten. Dus dank Beatriz Mora voor het advies, de mooie bh’s, de tijd die je voor je klanten neemt en de koffie. Tot gauwlees meer
Joyce Roepert
Joyce Roepert
2018-08-21T15:15:37+0000
Vandaag eindelijk eens de tijd genomen om langs te komen bij Betty's Boops Lingerie. Wat een leuke winkel en wat een mooie lingerie hangt er allemaal. Niks saai gedoe. Hele fijne service en.... met wel 3 in de tas naar huis.lees meer
Désirée van Buschbach
Désirée van Buschbach
2018-07-26T11:47:40+0000
mooie collectie, super goed geholpen door Beatriz, eigenaresse is een vakvrouw met verstand van zaken: " Zodra je binnen komt weet ik eigenlijk al welke maat jij nodig hebt" dat klopt inderdaad! hier kom ik zeker terug...lees meer
Mimi Bib
Mimi Bib
2018-07-23T09:53:54+0000
Gisteren in Betty`s Boops Lingerie geweest. Helemaal geweldig deze zaak. Hele lieve eigenaresse, die echt weet waar zij het over heeft. Vier perfecte bh`s aangemeten en kan weer een jaartje voort. Een hele uitgave, maar dan heb je echt iets moois qua lingerie. Dank jullie wel toppers! Ik kom zeker weer terug of bestel via de website.lees meer
Danielle de Ridder
Danielle de Ridder
2018-07-20T20:01:37+0000
Zo blij met deze winkel!!
Gwen E. Vere
Gwen E. Vere
2018-07-02T12:59:31+0000
Made my back and heart so happy! Beautiful selection and B. Is a bra fitting pro!I skipped the Rijksmuseum to go bra shopping ( :-O) and I haven't been disappointed.lees meer
Sol Sol
Sol Sol
2018-06-30T10:41:01+0000
Super goed geholpen. Ben blij dat ik eindelijk een fijne bh heb die nergens knelt. Ik kom snel weer terug om mijn collectie uit te breiden.lees meer
Ilona Paffen
Ilona Paffen
2018-06-16T14:27:22+0000
Vandaag extra na amsterdam gegaan voor 2 nieuwe bh.s wat een super service.helemaal stralend na huis gegaan met 2 super bh.sIk bleek de verkeerde maat te hebben.ze hadden zeer snel de juiste maat te pakken.ben super geholpen hier.klantvriendelijk een super vette 10.vanaf vandaag komen al mikn bh.s uit deze winkel.hartelijk bedankt.lees meer
Ceciel Hekkens
Ceciel Hekkens
2018-06-15T12:09:32+0000
Zeaux..... eindelijk een paar goeie bh's.....
Alana Jonkman
Alana Jonkman
2018-05-31T06:21:32+0000
Gister voor het eerst bij Betty's Boops geweest.Wat een geweldige winkel!Ze had mijn maat bij de eerste bh spot on!En ze zitten geweldig!Thanx voor de geweldige hulp!lees meer
Coby van Wijk
Coby van Wijk
2018-05-05T09:42:37+0000
Top top top
Anita van Zuijlen
Anita van Zuijlen
2018-05-05T09:27:21+0000
Gister langs geweest. Wat geweldig. Enorm veel verstand van bh maten of het nu om grote maten gaat of iets kleiner. Top servicelees meer
Elvira Maduro
Elvira Maduro
2018-04-25T09:20:39+0000
Elsa Baas
Elsa Baas
2018-04-14T06:56:11+0000
Een superfijne winkel, je wordt er echt goed en kundig geholpen.
Toos Bruijnaers-Verhoeven
Toos Bruijnaers-Verhoeven
2018-04-03T17:38:44+0000
Je mag van mij 10 sterren hebben. Eindelijk eens leuke bhs die ook nog es prima passen voor een mooie prijs.Dit was zeker mijn 1.5 uur rijden waard. 4 bhs rijker !!Ik weet voortaan waar ik moet zijn.lees meer
Inge Pool
Inge Pool
2018-03-29T13:59:06+0000
Geweldig geholpen en met 4 bh's de winkel verlaten. Ik kom zeker terug. Dit is HET adres voor de grotere cupmaat. Top!!!
Mariëlle Wagenaars
Mariëlle Wagenaars
2018-03-26T12:14:10+0000
Echt een aanrader, ik ben heel goed geholpen!!
Ashna Chic
Ashna Chic
2018-03-25T14:37:56+0000
Priscilla de Koster
Priscilla de Koster
2018-03-16T16:25:42+0000
Top, eindelijk mooie bh's in mijn maat voor een nette prijs.
Google Beoordelingen
4.9
Karen Chantal Kappel
Karen Chantal Kappel
13:57 24 Mar 17
Super geholpen, erg vriendelijk personeel. 🙂
Nancy Sproet
Nancy Sproet
14:05 12 Jul 16
Prachtige collectie super fijne verkoopster!!
Rob Barnhoorn
Rob Barnhoorn
12:34 20 Jul 15
Superwinkel met heel prettig verkoopteam! In alle rust een leuk cadeau voor mijn vrouw kunnen uitzoeken dat ook nog perfect paste.Chapeau!!Lees meer
Eva S.
Eva S.
12:08 12 Sep 16
Mijn favoriete lingerie winkel.
Veerle Van Voorst
Veerle Van Voorst
17:16 27 Oct 16
jo zwan
jo zwan
14:24 13 Apr 17
Be Bosch
Be Bosch
15:30 21 Apr 17
Goede service, zorg en kwaliteit. De winkel heeft een perfecte ambiance! De klant staat centraal. Ik ben FAN!
Carolina van Veenen
Carolina van Veenen
09:35 08 Jun 17
Snelle reactie, goede zorgen en kwaliteit zoals dat hoort te zijn. Zeer tevreden!
Karen Klein
Karen Klein
15:47 17 Jun 17
Mijn ervaring bij Betty Boops is super. Na een middag je over de A.Cuyp geslenterd te hebben daar terecht gekomen. Ik had het al op Facebook gezien en wilde daar heel graag een keertje kijken. Ik woon in Drenthe dus de kans om daar veel te winkelen is nihil. Wat was ik blij verrast met de gezellige sfeer, de mooie lingerie en vooral met de goede hulp bij passen en de goede adviezen!! Ik heb 2 bh's gekocht en de volgende keer als ik weer in de buurt ben kom ik zeker nog een keer langs!Lees meer
Sascha Kroonen
Sascha Kroonen
12:19 12 Jul 17
De bandelettes van Betty's Boop zitten heel fijn. Je moet de juiste beenomtrek meten en die maat kies je, hij zit perfect. Rolt niet naar beneden door de plakranden en geen last meer van schurende dijbenen. Toppie!Lees meer
M van den Hazel
M van den Hazel
14:42 12 Jul 17
Wat een oplossing eindelijk een jurk of rokje aan zonder schurende benen ??
Gareth Evans-Jones
Gareth Evans-Jones
06:24 29 Nov 17
Wonderful shop on Amsterdam’s famous Ceintuurbaan. Huge choice of beautiful lingerie and basic bras, knickers, panties and accessoires at suprisingly affordable prices. Lovely owner advised me on giving lingerie as a gift to my beloved. Cup sizes from A-O ! Incredible choice and stock!Lees meer
Judith van Ankeren
Judith van Ankeren
21:13 30 Nov 17
Fijne winkel, eigenaresse is leuk en behulpzaam op precies de juiste manier
Arja Rydin
Arja Rydin
08:18 06 Dec 17
Ontzettend vriendelijke en gastvrije sfeer. Beatriz heeft niet alleen een goede smaak, maar ook een goed oog voor goed passende bh's, zonder je iets op te willen dringen. Ik kom hier al een aantal jaar, en ik vertrek altijd tevreden, met mooie en betaalbare bh's .Lees meer
Jessica Yates
Jessica Yates
20:55 14 Dec 17
Large selection of high quality, feminine, youthful designs (I often find large cup size bras can be frumpy and boring) and very reasonable prices + good sale racks too. Helpful assistant that makes good suggestions but isn’t pushy. Feel very happy with my purchases and will be going back.Lees meer
Vera Cerneus
Vera Cerneus
13:13 13 Mar 18
Mooie Ngo's beetje prijzig maar wel heel leuk.
Monique Adel
Monique Adel
18:03 08 Aug 18
Ben vanmorgen met mn dochter geweest en ze is superrr blij met haar bikini.s en BHBetty wist meteen wat voor mt ze nodig hadDank je wel en tot gauwLees meer
Robert Cranham
Robert Cranham
11:15 18 Aug 18
Sadly after coming to this coffeeshop for over the past 6 months! Today we were told we had to sit downstairs as we purchased only drinks & not allowed to smoke our own weed. Please be aware that this illegal! You only have to purchase food, you cannot be forced to buy weed! Having bought weed from this coffeeshop before, it is sad that they now insist that you buy weed to take a seat or even smoke. Otherwise, it would still be our favourite place to sit in the city!Lees meer
Janet Hein
Janet Hein
08:40 06 Oct 18