De missie van Betty’s Boops: “Passende lingerie voor elke vrouw”

Facebook Beoordeling
5.0
Google Beoordelingen
5.0

“Alle vrouwen zijn even mooi, alleen, niet iedere vrouw weet dit tot uitdrukking te brengen, en hier kan ik je mooi bij helpen. Ik weet dat er heel veel vrouwen onnodig rondlopen met klachten veroorzaakt door het dragen van de onjuiste BH. Het is mijn passie om voor jou de juiste BH te vinden.”

Facebook Beoordeling
5.0
Ilona Hanssen
Ilona Hanssen
2018-06-16T14:27:22+0000
Vandaag extra na amsterdam gegaan voor 2 nieuwe bh.s wat een super service.helemaal stralend na huis gegaan met 2 super bh.sIk bleek de verkeerde maat te hebben.ze hadden zeer snel de juiste maat te pakken.ben super geholpen hier.klantvriendelijk een super vette 10.vanaf vandaag komen al mikn bh.s uit deze winkel.hartelijk bedankt.lees meer
Ceciel Hekkens
Ceciel Hekkens
2018-06-15T12:09:32+0000
Zeaux..... eindelijk een paar goeie bh's.....
Alana Jonkman
Alana Jonkman
2018-05-31T06:21:32+0000
Gister voor het eerst bij Betty's Boops geweest.Wat een geweldige winkel!Ze had mijn maat bij de eerste bh spot on!En ze zitten geweldig!Thanx voor de geweldige hulp!lees meer
Coby van Wijk
Coby van Wijk
2018-05-05T09:42:37+0000
Top top top
Anita van Zuijlen
Anita van Zuijlen
2018-05-05T09:27:21+0000
Gister langs geweest. Wat geweldig. Enorm veel verstand van bh maten of het nu om grote maten gaat of iets kleiner. Top servicelees meer
Elvira Maduro
Elvira Maduro
2018-04-25T09:20:39+0000
Elsa Baas
Elsa Baas
2018-04-14T06:56:11+0000
Een superfijne winkel, je wordt er echt goed en kundig geholpen.
Toos Bruijnaers-Verhoeven
Toos Bruijnaers-Verhoeven
2018-04-03T17:38:44+0000
Je mag van mij 10 sterren hebben. Eindelijk eens leuke bhs die ook nog es prima passen voor een mooie prijs.Dit was zeker mijn 1.5 uur rijden waard. 4 bhs rijker !!Ik weet voortaan waar ik moet zijn.lees meer
Inge Pool
Inge Pool
2018-03-29T13:59:06+0000
Geweldig geholpen en met 4 bh's de winkel verlaten. Ik kom zeker terug. Dit is HET adres voor de grotere cupmaat. Top!!!
Mariëlle Wagenaars
Mariëlle Wagenaars
2018-03-26T12:14:10+0000
Echt een aanrader, ik ben heel goed geholpen!!
Ashna Chic
Ashna Chic
2018-03-25T14:37:56+0000
Priscilla de Koster
Priscilla de Koster
2018-03-16T16:25:42+0000
Top, eindelijk mooie bh's in mijn maat voor een nette prijs.
Simone Hensen
Simone Hensen
2018-02-23T17:40:24+0000
Tori Anneke
Tori Anneke
2018-02-22T17:38:31+0000
Wonderful store, lovely owner and beautiful lingerie.
Lydia Koffrie
Lydia Koffrie
2018-02-22T10:16:41+0000
Andrea Ik
Andrea Ik
2018-02-15T13:04:09+0000
Marcia Klaassen-Markar
Marcia Klaassen-Markar
2018-01-21T10:33:53+0000
Mijn man had een goed idee, hij zei dat hij eindelijk een winkel voor mij had gevonden waar ik mooie lingerie kon kopen En idd een topper jarenlang de verkeerde maat gedragen en ook nooit leuke en mooie lingerie kunnen vinden, nu helemaal gelukkig �� top advies !!!lees meer
Sophia Swertz
Sophia Swertz
2018-01-17T20:42:22+0000
Super geholpen echt een aanrader Kan niet wachten tot de bikini s binnen zijn�
Cindy van Gorp
Cindy van Gorp
2017-12-29T10:06:34+0000
Gisteren weer langs geweest en sta steeds versteld van de super service! Vriendelijke ontvangst en passen en kiezen in alle rust, met oog voor detail en weten waar de klant blij van wordt. Daarnaast ook nog super gezellig!lees meer
Marijn Trommelen
Marijn Trommelen
2017-12-27T11:37:52+0000
Goede hulp, goede keus, goede bh's. Was de reis er naar toe meer dan waard.
Debby de With
Debby de With
2017-11-25T20:11:34+0000
Tarja Maria Wilhardt
Tarja Maria Wilhardt
2017-11-21T13:17:25+0000
So happy! Thank you for sending it all the way to Denmark.Best buy in ages �
Nathasja Tempel
Nathasja Tempel
2017-11-10T22:23:59+0000
Viviana Benus
Viviana Benus
2017-11-10T16:46:00+0000
Toos Verbeek
Toos Verbeek
2017-11-03T19:16:20+0000
Goed geslaagd bij Betty’s Boops EN heel prettig geholpen,Helemaal happy!
Google Beoordelingen
5.0
Karen Chantal Kappel
Karen Chantal Kappel
13:57 24 Mar 17
Super geholpen, erg vriendelijk personeel. 🙂
Nancy Sproet
Nancy Sproet
14:05 12 Jul 16
Prachtige collectie super fijne verkoopster!!
Rob Barnhoorn
Rob Barnhoorn
12:34 20 Jul 15
Superwinkel met heel prettig verkoopteam! In alle rust een leuk cadeau voor mijn vrouw kunnen uitzoeken dat ook nog perfect paste.Chapeau!!Lees meer
Eva S.
Eva S.
12:08 12 Sep 16
Mijn favoriete lingerie winkel.
Veerle Van Voorst
Veerle Van Voorst
17:16 27 Oct 16
jo zwan
jo zwan
14:24 13 Apr 17
Be Bosch
Be Bosch
15:30 21 Apr 17
Goede service, zorg en kwaliteit. De winkel heeft een perfecte ambiance! De klant staat centraal. Ik ben FAN!
Carolina van Veenen
Carolina van Veenen
09:35 08 Jun 17
Snelle reactie, goede zorgen en kwaliteit zoals dat hoort te zijn. Zeer tevreden!
Karen Klein
Karen Klein
15:47 17 Jun 17
Mijn ervaring bij Betty Boops is super. Na een middag je over de A.Cuyp geslenterd te hebben daar terecht gekomen. Ik had het al op Facebook gezien en wilde daar heel graag een keertje kijken. Ik woon in Drenthe dus de kans om daar veel te winkelen is nihil. Wat was ik blij verrast met de gezellige sfeer, de mooie lingerie en vooral met de goede hulp bij passen en de goede adviezen!! Ik heb 2 bh's gekocht en de volgende keer als ik weer in de buurt ben kom ik zeker nog een keer langs!Lees meer
Sascha Kroonen
Sascha Kroonen
12:19 12 Jul 17
De bandelettes van Betty's Boop zitten heel fijn. Je moet de juiste beenomtrek meten en die maat kies je, hij zit perfect. Rolt niet naar beneden door de plakranden en geen last meer van schurende dijbenen. Toppie!Lees meer
M van den Hazel
M van den Hazel
14:42 12 Jul 17
Wat een oplossing eindelijk een jurk of rokje aan zonder schurende benen ??
Gareth Evans-Jones
Gareth Evans-Jones
06:24 29 Nov 17
Wonderful shop on Amsterdam’s famous Ceintuurbaan. Huge choice of beautiful lingerie and basic bras, knickers, panties and accessoires at suprisingly affordable prices. Lovely owner advised me on giving lingerie as a gift to my beloved. Cup sizes from A-O ! Incredible choice and stock!Lees meer
Judith van Ankeren
Judith van Ankeren
21:13 30 Nov 17
Fijne winkel, eigenaresse is leuk en behulpzaam op precies de juiste manier
Arja Rydin
Arja Rydin
08:18 06 Dec 17
Ontzettend vriendelijke en gastvrije sfeer. Beatriz heeft niet alleen een goede smaak, maar ook een goed oog voor goed passende bh's, zonder je iets op te willen dringen. Ik kom hier al een aantal jaar, en ik vertrek altijd tevreden, met mooie en betaalbare bh's .Lees meer
Jessica Yates
Jessica Yates
20:55 14 Dec 17
Large selection of high quality, feminine, youthful designs (I often find large cup size bras can be frumpy and boring) and very reasonable prices + good sale racks too. Helpful assistant that makes good suggestions but isn’t pushy. Feel very happy with my purchases and will be going back.Lees meer
Vera Cerneus
Vera Cerneus
13:13 13 Mar 18
Mooie Ngo's beetje prijzig maar wel heel leuk.