Grote cup maten bh en grote cup maten lingerie?

Wij zijn er speciaal voor alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingeriezaken, hun maat echt willen weten of die gewoon meer aandacht willen.

Nooit meer prikkende beugels, afzakkende bandjes of een omhoog kruipende rugband?

Wij zijn er speciaal voor alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingeriezaken, die gewoon meer aandacht willen, of die hun maat nou eens echt willen weten. Wij helpen je aan perfect passende lingerie. Maar pas op, het is verslavend! Eenmaal de juiste BH aan en wil je nooit meer naar een andere zaak. Vaak is lingerie het ondergeschoven kindje, en dat is zo zonde! Lingerie is als de fundering van een gebouw. Als deze niet goed is staat het gebouw ook niet goed.

Debby de With
Debby de With
2017-11-25T20:11:34+0000
Tarja Maria Wilhardt
Tarja Maria Wilhardt
2017-11-21T13:17:25+0000
So happy! Thank you for sending it all the way to Denmark.Best buy in ages �
Helena Poelkamp
Helena Poelkamp
2017-11-15T16:41:39+0000
Super goede hulp, eigenaresse heeft echt vakkennis. Tevens erg mooie en betaalbare lingerie, tot erg grote maten. Ik ga nergens anders meer heen vanaf nu!

“Alle vrouwen zijn even mooi, alleen, niet iedere vrouw weet dit tot uitdrukking te brengen, en hier kan ik je mooi bij helpen.”

Beatriz

Eigenaresse, Betty's Boops

Grote maten lingerie?

In de winkel hangt vanaf een omvang 60 en tot en met Europese cup O. Er bestaat bij veel vrouwen nog een misverstand dat grotere cup maten oubollige en/of lelijke grote maten bh moet zijn. Dit is absoluut niet zo! En dit is Betty’s Boops al aan het bewijzen: wij zijn namelijk gespecialiseerd in grote maten lingerie en grote maten bh die er ook nog eens prachtig uit zien

Lingerie-amsterdam-grote-maten
Lingerie-Speciaalzaak-elomi-freya

Grote maten lingerie online bestellen?

Betty’s Boops heeft geen webshop met lingerie, hier heb ik bewust voor gekozen, omdat 80% van de vrouwen de verkeerde maat draagt, en ik daar niet aan bij wil dragen. Ik wil juist helpen om de juiste maat en model te kiezen! Je bent natuurlijk van harte welkom en in de winkel kunnen wij samen eens kijken welke maat en welke BH het beste voor jou is. Want, elke vrouw is weer anders.

Benieuwd naar onze collectie? Bekijk alvast een deel online

Heb je een mooi lingerie setje nodig voor een speciale gelegenheid? Of wil je graag een fijne BH die goed zit ten alle tijden, dan ben je hier aan het juiste adres. Betty’s Boops is gespecialiseerd in het geven van het juiste maatadvies. Veel te vaak zie je nog vrouwen die niet de juiste maat BH dragen. Je zult direct het verschil merken als dit bij jou ook het geval is. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze merken pagina. Hier kun je op je gemak per merk kijken hoe onze collectie eruit ziet.

De merken die we bij Betty’s Boops verkopen, hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van super kwaliteit.

Wil jij ook stralen in je prachtige lingerie?

Betty's Boops

ADRES
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam

TELEFOONNUMMER
020 – 235 1420

E-MAILADRES
info@bettysboops.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

VOLG BETTY'S

Facebook Beoordeling
5.0

Google Beoordelingen
4.9

We zijn gevestigd in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Albert Cuyp markt. We zijn bereikbaar met tram 16 en 24 (halte Albert Cuyp markt) en met tram 3 en tram 12 (halte Ferdinand Bolstraat).