Grote cup maten bh en grote cup maten lingerie?

Wij zijn er speciaal voor alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingeriezaken, hun maat echt willen weten of die gewoon meer aandacht willen.

Prikkende beugels, afzakkende bandjes of een omhoog kruipende rugband?

Wij zijn er speciaal voor alle vrouwen die niet (meer) slagen bij de reguliere lingeriezaken, die gewoon meer aandacht willen, of die hun maat nou eens echt willen weten. Wij helpen je aan perfect passende lingerie. Maar pas op, het is verslavend! Eenmaal de juiste BH aan en wil je nooit meer naar een andere zaak. Vaak is lingerie het ondergeschoven kindje, en dat is zo zonde! Lingerie is als de fundering van een gebouw. Als deze niet goed is staat het gebouw ook niet goed.

Grote maten lingerie?

In de winkel hangt vanaf een omvang 60 en tot en met Europese cup O. Er bestaat bij veel vrouwen nog een misverstand dat grotere cup maten oubollige en/of lelijke grote maten bh moet zijn. Dit is absoluut niet zo! En dit is Betty’s Boops al aan het bewijzen: wij zijn namelijk gespecialiseerd in grote maten lingerie en grote maten bh die er ook nog eens prachtig uit zien

Lingerie-amsterdam-grote-maten
Lingerie-Speciaalzaak-elomi-freya
Elsa Baas
Elsa Baas
2018-04-14T06:56:11+0000
Een superfijne winkel, je wordt er echt goed en kundig geholpen.
Toos Bruijnaers-Verhoeven
Toos Bruijnaers-Verhoeven
2018-04-03T17:38:44+0000
Je mag van mij 10 sterren hebben. Eindelijk eens leuke bhs die ook nog es prima passen voor een mooie prijs.Dit was zeker mijn 1.5 uur rijden waard. 4 bhs rijker !!Ik weet voortaan waar ik moet zijn.
Inge Pool
Inge Pool
2018-03-29T13:59:06+0000
Geweldig geholpen en met 4 bh's de winkel verlaten. Ik kom zeker terug. Dit is HET adres voor de grotere cupmaat. Top!!!
Grote maten lingerie online bestellen?

Betty’s Boops heeft een webshop met lingerie waar alleen vaste klanten kunnen kopen. Hier heb ik bewust voor gekozen, omdat 80% van de vrouwen de verkeerde maat draagt, en ik daar niet aan bij wil dragen. Ik wil vrouwen juist helpen om de juiste maat te kiezen en het model dat bij jou past. Je bent natuurlijk van harte welkom en in de winkel. Hier kunnen wij samen eens kijken welke maat en welke BH het beste voor jou is. Want, elke vrouw is weer anders. Daarna krijg je van ons een eigen account zodat je na kunt bestellen!

Heb je een mooi lingerie setje nodig voor een speciale gelegenheid? Of wil je graag een fijne BH die goed zit ten alle tijden, dan ben je hier aan het juiste adres. Betty’s Boops is gespecialiseerd in het geven van het juiste maatadvies. Veel te vaak zie je nog vrouwen die niet de juiste maat BH dragen. Je zult direct het verschil merken als dit bij jou ook het geval is. Je kunt alvast een kijkje nemen op onze merken pagina. Hier kun je op je gemak per merk kijken hoe onze collectie eruit ziet.

De merken die we bij Betty’s Boops verkopen, hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van super kwaliteit.

Pin It on Pinterest