Elomi Lingerie

“Beautiful lingerie for the fuller figure”

Elomi Lingerie staat voor pure elegantie en totaal comfort. Bij Elomi begrijpen ze wat lingerie voor een voller figuur betekent en wat er voor nodig is om je comfortabel te voelen.

Draag jij straks ook lingerie van Elomi?

Dit merk staat voor pure elegantie en totaal comfort. Bij Elomi begrijpen ze wat lingerie voor een voller figuur betekent en wat er voor nodig is om je comfortabel te voelen. Het doel is om jou te laten genieten van de perfecte pasvorm met goede ondersteuning. Elomi ontwerpt en vervaardigt stijlvolle lingerie voor vrouwen van alle leeftijden en voor (bijna) alle maten. De designs zijn stijlvol en zijn verkrijgbaar tot en met cup O. Dit merk is voor vele vrouwen een favoriet omdat zij zich sexy en zelfverzekerd voelen in deze mooie lingerie sets.

Het merk is uitermate geschikt voor de curvy dames onder ons. Heb jij soms ook last van afzakkende schouderbandjes, opkrullende BH’s of last van een prikkelende beugel? Dan draag jij straks misschien wel Elomi lingerie. De lingerie is zo ontworpen dat het elke ronding van het lichaam op de juiste manier ondersteunt. Dit zorgt ervoor dat de borsten op de juiste plek zitten, de schouders worden ontlast en je BH niet meer verschuift. Uiteindelijk zorgt de juiste maat lingerie ervoor dat je kleding beter past. Sexy, onweerstaanbaar en comfortabel… Wil jij je ook zo voelen? Dan ben je bij Betty’s Boops aan het juiste adres. Wij adviseren je graag over de verschillende merken die wij verkopen en wat jou mooi zal staan.