Elomi lingerie: grote maat bh in trendy design

Op zoek naar een grote cup bh? Elomi lingerie biedt bh’s met de juiste ondersteuning, in trendy design. In deze blog leg ik uit waarom de bh’s van Elomi lingerie bekend staan om de goede pasvorm, juist voor dames met een grote maat bh. Ook vertel ik je over Sachi, een populaire Elomi bh met decoratieve bandjes.

Elomi bh: ideaal voor plussize dames met grote maat bh

Elomi BH Sachi zwart

Sachi combineert de typische Elomi ondersteuning met trendy bandjes

Elomi lingerie is in 2008 gelanceerd met als doel een pionier in plussize lingerie worden. En dat is goed gelukt! De plussize expertise van Elomi zie je terug in de innovatieve en betrouwbare bh’s die specifiek geschikt zijn voor dames met een voller figuur op zoek naar een grote maat bh. Het resultaat zijn bh’s met een fantastische pasvorm en trendy design, hoge kwaliteit verantwoorde materialen én een zeer goede prijs kwaliteit verhouding.

“Ik werk al sinds het begin met Elomi en raad het altijd aan de plussize dames aan. Het is echt een heel fijn merk met bh’s die je ieder dag kunt dragen. De bh’s van Elomi waren vroeger wat oubollig, maar inmiddels heeft het merk echt een transformatie doorgemaakt en is het een mooi, trendy merk.”

Een grote maat bh met trendy en vrouwelijk design

Hét kenmerk van Elomi lingerie is de pasvorm van hun bh’s. Een voller figuur met grotere borsten wordt perfect ondersteund door een Elomi bh. In een bh van Elomi voel jij je sterk, vrouwelijk en zelfverzekerd. En dat is nu precies het doel van Elomi én Betty’s Boops. Want iedereen wil zich toch mooi voelen in lingerie?

Kenmerkend zijn de driedelige cups. Een driedelige cup duwt je borsten naar binnen, dit noemen we ook wel side support. Zowel jij als je borsten lijken minder breed en groot. Wanneer je niet de nadruk wilt leggen op je borsten is dit ideaal. Door de side support lijken je borsten kleiner, maar het maakt jou ook meteen optisch slanker. Dat is een eigenschap die veel vrouwen fijn vinden aan Elomi lingerie.

Elomi bh: Sachi

Elomi bh Sachi in leopard met bandjes

De cups van Sachi zijn semi-transparant.

Bij de Elomi bh Sachi draait het om de details! Natuurlijk biedt ook deze bh de ondersteuning en goede pasvorm waar Elomi bekend om staat. Daarnaast staat deze bh bekend om haar decoratieve bandjes tussen de cups. Deze bh is perfect als je goede ondersteuning wilt combineren met leuke details die de aandacht mogen trekken. De cups zijn bedekt met kant en zijn semi-transparant, de bandjes tussen de cups vormen een vlinder.

“Sachi is geïnspireerd op de Elomi bh Matilda en biedt daardoor dezelfde steun beleving. Eigenlijk kun je Sachi zien als een opgeleukte versie van de Matilda, die regelmatig in een nieuwe kleur verschijnt. Volg Betty’s Boops op Facebook of Instagram, dan ben je altijd op de hoogte van de nieuwste modellen en kleuren.”

Online een Elomi bh kopen?

Elomi bh Sachi cherryade

Elomi Sachi is beschikbaar in diverse kleuren!

Ben je overtuigd van Elomi lingerie maar twijfel je over de maat? Ik raad mijn klanten altijd eerst een bezoek aan de winkel aan. Waarom? 80% van de dames dragen de verkeerde maat bh. Niet alleen biedt de verkeerde maat niet de ondersteuning die jouw lichaam nodig heeft, het is ook zo zonde! Een goede maat bh doet écht heel veel voor je figuur en zelfvertrouwen. In de winkel adviseer ik je gratis en vrijblijvend over de juiste maat. Betty’s Boops is al jaren dé expert in maatadvies. Kom dus eerst eens langs voor advies, de koffie staat altijd klaar! Daarna shop je nóg eenvoudiger de juist maat Elomi bh online bij Betty’s Boops.

Ben je al eerder in de winkel geweest, maar weet je de maat niet meer? Ik zoek het graag voor je terug in ons klantsysteem, zodat je in één keer de juiste maat besteld. Stuur mij een e-mail of bel tijdens openingstijden naar de winkel.

Ben jij al van fan Elomi lingerie en wil je jouw nieuwe Elomi bh online kopen? Betty’s Boops heeft een ruime collectie Elomi lingerie en de voorraad loopt t/m cup O! Bekijk hier ons volledige assortiment Elomi lingerie.

beveiligd met reCAPTCHA / Merkelijkheid.nl