“Love it, Wear it, Soak it.”

Het perfecte eco-vriendelijke wasmiddel om je lingerie goed schoon te krijgen met de handwas. Het ruikt heerlijk fris, de reiniging is effectief en daarnaast beschermt het je kledingstukken ook.

Soak

Het is geen lingerie merk maar het heeft er wel alles mee te maken! Het is een wasmiddel en echt perfect om je lingerie goed schoon te krijgen met de handwas. En natuurlijk kun je het ook gebruiken voor andere kwetsbare kledingstukken. Het hele fijne is, je hoeft je was niet uit te spoelen. Het is eco-vriendelijk en het ruikt heerlijk fris, de reiniging is effectief en daarnaast beschermt het je kledingstukken ook. Met Soak geef je jou mooie lingerie wat extra liefde en de aardbol daarbij ook!

SOAK-SCENTLESS

SOAK-SCENTLESS

SOAK-CELEBRATION

SOAK-CELEBRATION

SOAK-FIG

SOAK-FIG

Als iets niet goed is voor je huid dan is het ook niet goed voor de handwas. Daarom heeft Soak ervoor gezorgd dat alle ingrediënten in het product huid- en materiaal vriendelijk zijn. Er zijn geen agressieve chemicaliën en er komen geen overweldigende geuren aan te pas. Het product is zelfs geschikt om kleding te wassen voor baby’s en als shampoo voor je huisdier. Wat het merk sterk uitdraagt is dat zij staan voor bescherming van het milieu. De verpakking is compleet recyclebaar en het materiaal van de fles is gemaakt van gerecycled materiaal.


Bij Betty’s Boops vindt de kleine fles en de grote fles in het assortiment. Wij kunnen niet meer zonder. En je doet ook nog eens heel erg lang met een fles! Wat wil je nog meer? Op de verpakking staat de gebruiksaanwijzing ook omschreven! De volgende soorten/geuren verkopen wij:

SOAK-YUZU

SOAK-YUZU

SOAK-LACEY

SOAK-LACEY

Ook benieuwd naar de geur van SOAK?

Bezoek onze winkel aan de ceintuurbaan in Amsterdam.

Hoe gebruik je SOAK?

Hoe vaak: doe je bh na twee keren dragen in de handwas en hij gaat langer mee!

Hou de handwas apart van de andere was: zo kun je gemakkelijk je handwas pakken en het in één keer doen.

Houd setjes bij elkaar: zorg ervoor dat je op kleur sorteert bij het doen van de handwas zodat de kleuren mooier blijven.

Een theelepeltje Soak: en een bak met water is voldoende om je lingerie goed schoon te krijgen. Denk aan vier stuks. Voor bijvoorbeeld een jurk kun je een halve theelepel gebruiken.

15 a 20 minuten intrekken: en vervolgens kun je het water voorzichtig uitknijpen en je lingerie uithangen.

Spoelen: het is niet nodig om je lingerie of andere kledingstukken nog grondig na te spoelen. Even onder de kraan is voldoende en eigenlijk niet eens nodig! De vuilrestjes worden namelijk uit je lingerie of kledingstukken getrokken in het water waardoor je jou lingerie er schoon uit haalt.

Don’t save your faves: bewaar je favorieten niet maar draag ze gewoon! Voel je goed en weet dat de kwaliteit door regelmatig wassen met Soak wordt bewaakt!

Graag meer lingerie bekijken?

Betty's Boops

ADRES
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam

TELEFOONNUMMER
020 – 235 1420

E-MAILADRES
info@bettysboops.nl

 

OPENINGSTIJDEN

Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 17:00

VOLG BETTY'S

Facebook Beoordeling
5.0

Google Beoordelingen
4.9

We zijn gevestigd in Amsterdam Zuid, op loopafstand van de Albert Cuyp markt. We zijn bereikbaar met tram 16 en 24 (halte Albert Cuyp markt) en met tram 3 en tram 12 (halte Ferdinand Bolstraat).