Maatadvies

“Jij verdient perfect passende lingerie. Zowel voor jouw lichaam als voor het oog. Draag jij al wel de juiste BH maat?”

80% van de vrouwen die voor het eerst bij mij binnenkomen, dragen de verkeerde maat BH. Ongelooflijk dat dit vandaag de dag nog zo is, dit moet veranderen!

* Tijdens het maatadvies kijken we samen welk model BH het best bij jou past. Dit is uiteraard geheel vrijblijvend.

Helaas…. Raar maar waar

80% van de vrouwen die voor het eerst bij mij binnenkomen, dragen de verkeerde maat BH.

Ik ben benieuwd hoe ik jou kan helpen bij de soms lastige zoektocht naar de juiste BH maat. Gelukkig heb je ons gevonden. Ik ben Beatriz en ben eigenaresse van Betty’s Boops, de lingerie speciaalzaak van Amsterdam. Met mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat vrouwen wél de juiste lingerie vinden en help ook jou graag bij het vinden van de juiste lingerie.

Vanuit mijn passie ben ik gestart met mijn eigen lingerie winkel. Mijn vaste klanten noemen mij “de borsten fluisteraar” omdat ik vaak maar even naar je hoef te kijken om te weten welke maat jij nodig hebt zodat ook jouw kleding er weer goed uitziet en dat je figuur het beste tot haar recht komt!

"Een perfect zittende BH is dichterbij dan je denkt. Verhelp je klachten of voorkom klachten in toekomst."

Check?! Draag ik mogelijk een verkeerde BH?

 • De schouderbandjes.
  Deze moeten strak genoeg zitten om niets alsmaar van je schouders af te glijden, maar niet zo straks dat ze pijn doen.
 • Vierborsten?
  Heb je vierborsten onder je shirtje? Een goed passende bh voorkomt dit.
 • Staan je borsten wel op de juiste hoogte?
  Dit moet halverwege je armen zijn.
 • Kruipt de band van je bh omhoog?
  Een goedpassende bh-band kruipt niet, maar zit recht om je lijf heen en biedt steun aan je borsten.
 • Prikken je beugels?
  Dan is de cupmaat te klein. Een beugel moet je borst in zijn geheel omvatten.

Feedback van onze klanten

[facebook-reviews-pro page_name='Betty's Boops Lingerie' page_id=1524007011214376 page_access_token=EAAVVPjFKgSEBAGaULqgIZC5ZB68aHimZBTZCodhQlUX7HDRBXriKWUhS0EtdywST8FrVI7xn8s7jNNvjaCgUUrgMqZB54IQQ299YkNvtnaCDLlRKcZAZC47hr9pIQ86QcV8ZCZBpDLHPLmDIpPvFpq2UkuJSWtyQuqE2pZAjIHWR9ZAsemOfsxL84bZC rating_snippet=true min_filter=5 pagination=2 text_size=120 view_mode=grid open_link=true nofollow_link=true cache=24]

Wat zijn voor mij de mogelijk gevolgen van het dragen van een onjuiste maat BH?

 • Het gevaar van te veel druk door een te kleine beugel Het kiezen van de juiste maat beugel is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je een beetje een afwijkende maat hebt. Iedere vrouw is nu eenmaal anders. Zoek daarom altijd advies in van een deskundige om problemen te voorkomen zoals die van een beugel dat te klein is. Deze drukt op je borstweefsel. De druk kan schade toebrengen aan de ligamenten van het weefsel, waardoor je borsten kunnen gaan hangen. Een bh die te veel druk uitoefent, kan ook de bloedtoevoer naar het borstweefsel vernauwen. Voor zwangere vrouwen is het al helemaal uit den boze om een te krappe beugel te dragen!
 • Een bh die te groot is
  Al is je bh maar 1 maat te groot, zal het je borsten niet de ondersteuning bieden die ze nodig hebben. Op termijn zal een te grote bh de borsten sneller doen laten hangen en zorgen voor ongemak in de pezen van de schouder. Waarom? Omdat de bh bedoeld is om je borsten te dragen, en je nek en schouders hierbij te ontlasten. Wanneer deze te groot is kan het zijn werk niet doen. Hierdoor ontstaan allerlei ongemakken, die zeer pijnlijk kunnen worden. Last van je schouders, nek, rug en zelfs migraine!
 • Geen bh aan?
  Draag je geen bh, omdat je het niet lekker vindt zitten, of omdat je spookverhalen hebt gehoord over nare gevolgen? Dat is eeuwig zonde. Wanneer je jouw borsten geen ondersteuning biedt, hoe klein of groot ze ook zijn, krijg je dat je borsten gaan hangen. De enige manier om ze, zo lang mogelijk, “op de juiste plek” te houden is door ze letterlijk op de juiste plek te houden. En dat doe je alleen met een bh in de juiste maat. Laat je hiervoor ook weer goed adviseren. De juiste bh bij de juiste borsten zit heerlijk, alleen een niet goed zittende bh zit niet lekker!

“Het is mijn passie om voor jou de juiste BH te vinden. In 98 procent van de gevallen heb ik in één keer de juiste BH maat te pakken.”

Kunnen wij jou helpen?

Als enige in Amsterdam hangen bij Betty’s Boops BH’s met een omvang vanaf 60 en tot en met cup O! Ik ben dan ook niet voor niets dé lingerie specialist in Amsterdam en omstreken. Wij zijn absolute experts als het gaat om het dragen van de juiste cupmaat. Veel vrouwen dragen onbewust de verkeerde maat bh. Wij hebben jarenlang ervaring met lingerie en staan bekend om onze expertise met betrekking tot maatvoering. Wij vinden absoluut een bh die goed past en waarvan de maat goed is. Daarbij is onze collectie zo uitgebreid dat wij voor iedereen een passende lingerie vinden. Ook qua design en style.

Onze merken

De merken die we bij Betty’s Boops verkopen, hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van super kwaliteit.

Locatie & Openingstijden

Betty's Boops

Adres
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam

Telefoonnummer
020 – 235 1420

E-mailadres
info@www.bettysboops.nl

Adres
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam

Telefoonnummer
020 – 235 1420

E-mailadres
info@www.bettysboops.nl

Openingstijden
Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

Een perfect zittende BH is dichterbij dan je denkt. Kom langs en ervaar het verschil.