Het is soms een lastige zoektocht naar de juiste maat bh. Ben jij op zoek naar een mooie bh in een grote maat of juist een kleine maat? Gelukkig heb je ons gevonden! Ik ben Beatriz, de eigenaresse van Betty’s Boops. Jaren geleden ben ik Betty’s Boops begonnen uit mijn passie voor mooie lingerie. Inmiddels is Betty’s Boops uitgegroeid tot dé lingeriewinkel van Amsterdam, met extra aandacht voor grote en kleine maten.

Met mijn jarenlange ervaring zorg ik ervoor dat vrouwen wél de juiste lingerie vinden. Mijn vaste klanten noemen mij ook wel de “borsten fluisteraar” of “bhfluisteraar” omdat ik vaak maar naar mijn klanten hoef te kijken om te weten welke maat zij nodig hebben. Ik ben heel benieuwd waar ik jou bij mag helpen! Ik help je graag bij het vinden van de juiste lingerie waarin jouw figuur het beste tot zijn recht komt en jij kunt stralen. Zie ik je in de winkel?

 

Ik wil gratis maatadvies

Draag jij de juiste bh? Doe de check!

De schouderbandjes moeten strak genoeg zitten om niet alsmaar van je schouders te glijden, maar mogen niet zo strak zitten dat ze pijn doen.

Halverwege je armen staan je borsten op de juiste hoogte.

De band van je bh kruipt niet omhoog, maar zit recht om je lijf heen en ondersteunt je borsten.

De beugel moet je borst in zijn geheel omvatten, anders is de cupmaat te klein en prikt de beugel.

Kort samengevat mag je bh niet prikken, snijden of omhoog kruipen en moet je bh je borsten dragen. Benieuwd of jouw bh de juiste ondersteuning biedt? Kom langs voor deskundig maatadvies, helemaal vrijblijvend!

Grote bh maten én kleine bh maten in Amsterdam

Betty’s Boops is dé lingeriewinkel van Amsterdam. Waarom? Omdat wij als enige in Amsterdam een brede collectie bieden met bh’s voor de kleinste omvangmaten tot en met cupmaat O. In onze winkel in Amsterdam mogen wij klanten vanuit het hele land verwelkomen en aan de juiste lingerie helpen. Wij hebben al jaren ervaring met lingerie en staan écht bekend om onze expertise op maatvoering. Wij vinden absoluut de maat die bij jou past en de bh waar jij je goed in voelt. Kom langs in Amsterdam en ontdek onze collectie, met speciale aandacht voor zeer grote en hele kleine maten.

Nadelen en gevolgen van een bh met de verkeerde maat

Het kiezen van de juiste maat is niet altijd even makkelijk, zeker niet als je een beetje een afwijkende maat hebt. Iedere vrouw is nu eenmaal anders. Wij raden altijd aan om professioneel advies te vragen, daarmee voorkom je lichamelijke klachten. Een verkeerde bh maat kan diverse klachten geven:

Een te kleine beugel drukt op je borstweefsel. Deze druk kan schade toebrengen aan de ligamenten van het weefsel, waardoor je borsten kunnen gaan hangen. Een bh die te veel druk uitoefent kan ook de bloedtoevoer naar het borstweefsel vernauwen. Voor zwangere vrouwen is het helemaal uit den boze een te krappe beugel te dragen!

Een te grote BH maat biedt je borsten niet de ondersteuning die ze nodig hebben. Op termijn zullen je borsten sneller gaan hangen en ongemak geven in de pezen van de schouder, zelfs als je bh maar één maat te groot is. De bh is juist bedoeld om je borsten te dragen en hierbij je nek en schouders te ontlasten. Een te grote bh kan zijn werk niet doen, waardoor allerlei ongemakken ontstaan. Je kunt hier pijnlijke klachten van krijgen zoals pijn in je schouders, nek en rug of zelfs migraine.

Als je geen bh draagt, krijgen jouw borsten geen ondersteuning. Wij horen regelmatig van dames dat zij geen bh dragen omdat een bh niet lekker zit of omdat zij spookverhalen hebben gehoord over nare gevolgen. Eeuwig zonde! Hoe groot of klein jouw borsten ook zijn, zonder goede ondersteuning gaan ze eerder hangen. De enige manier om je borsten zo lang mogelijk “op de juiste plek” te houden is door ze letterlijk op de juiste plek te houden. En dat doe je alleen met de juiste maat bh. De juiste maat bh past perfect bij jouw lichaam en zit juist heerlijk!

Herken jij één of meerdere bovenstaande klachten? Dan durf ik te zeggen dat jij niet de juiste maat bh draagt. Ik help je graag om de juiste maat te vinden! In 98% van de gevallen heb ik in één keer de juiste bh maat te pakken. Kom langs in onze winkel en ervaar het verschil.

 

Ik wil gratis maatadvies

Kom een keer langs!

Locatie & Openingstijden

Adres
Ceintuurbaan 73
1072 EW Amsterdam
Telefoonnummer
020 – 235 1420

E-mailadres
[email protected]

Openingstijden
Zondag & Maandag: Gesloten
Dinsdag t/m Vrijdag: 10:00 – 18:00
Zaterdag: 10:00 – 17:00

beveiligd met reCAPTCHA / Merkelijkheid.nl