Goddess

“Goddess Lingerie is designed to love your body.”
Goddess lingerie is ontworpen om je lichaam met liefde te omhelzen. Elk detail, van de beugel die je borst prachtig ondersteunt, tot een prachtige stijl dat jouw zelfvertrouwen een enorme oppepper zal geven.
Draag jij straks ook lingerie van Goddess?
Goddess lingerie is ontworpen om je lichaam met liefde te omhelzen. Elk detail, van de beugel die je borst prachtig ondersteunt, tot een prachtige stijl dat jouw zelfvertrouwen een enorme oppepper zal geven. Goddess geeft je ongekende steun, hierdoor verbetert je houding, zo dat jij je op je best voelt.
Het heeft zo een perfecte pasvorm dat het je zelfvertrouwen en veel comfort geeft.
Flatteert je curves zo dat jij je geweldig voelt!

Goddess begrijpt grotere cupmaten, de ongeëvenaarde pasvorm en het verschil dat de juiste lingerie kan maken voor de vollere figuur. Deze bh’s met mooie klassieke designs zijn verkrijgbaar tot een europese cupmaat O.

Jij bent een sterke vrouw, zelfverzekerd en zorgt graag voor je uiterlijk. Dan weet jij dat de fit alles is. Zonder een goede fit staat je kleding niet mooi, en kun jij je ongemakkelijk en onzeker voelen. Goddess lingerie wordt per stuk beoordeeld en getest op vrouwen met een voller figuur, zodat ze je een ongeëvenaarde ondersteuning kunnen bieden, en je met vertrouwen laten sprankelen, wat je ook doet.

Wat is hun geheim? Eenvoudig dat elke bh van de Goddess zorgvuldig wordt gemaakt rond deze belangrijke specialistische kenmerken:
-De bandjes: Beperkte stretch of gevoerde straps verhogen het comfort en de ondersteuning
-Haakjes: 2-3 rijen in onze kleinere maten en 3-4 rijen in grotere maten voor nog meer ondersteuning.
-Materiaal: Ze gebruiken zeer ondersteunende stoffen, vooral voor de band.
-De beugels: Extra voering rond de beugel, in de beugelband, maakt deze beha’s nog comfortabeler.
Je verdient het beste van alles. Daarom test Goddess hun lingerie op comfort, kracht en een lange levensduur, zodat je zo lang mogelijk van je lingerie plezier beleeft.

Onze jarenlange ervaring leert dat vooral voor jongere vrouwen die niet meer slagen bij de reguliere lingeriezaken de Freya collectie van Betty’s Boops een uitkomst biedt. Zit jouw BH vaak op het strakste haakje nog te los? Dan is de kans groot dat jij op dit moment een te wijde BH draagt. Voorkom nu de gevolgen van het dragen van te wijde BH en kies een BH die niet alleen goed bij jou past qua design maar ook qua pasvorm. Wij weten zeker dat ook jij kunt bij ons slagen.