Freya lingerie: fashion én comfort voor grote cupmaten

Freya lingerie is het zusje van Fantasie. Dit merk is net als Fantasie speciaal ontwikkeld voor vrouwen met grotere borsten. Freya creëert modieuze bh’s en ondersteunende lingerie tot en met een EU O-cup (UK K-cup). Met de perfecte pasvorm is er een scala aan stijlen om je tijdens je drukke leven te ondersteunen. In dit blog vertel ik jullie meer over de Freya en licht ik de Freya Viva Lace uit. Viva Lace is een jonge, comfortabele en eigentijdse collectie voor elke dag onder elke outfitkeuze. Een serie dat niet mag ontbreken in je lingerielade!

Bh’s voor grotere borsten van Freya lingerieFreya Viva Lace BH

We leven in een tijd dat de gemiddelde bh-maat stijgt. Dit heeft te maken met verschillende factoren zoals onze stijgende welvaart, nieuwe eetgewoontes, maar ook door onze hormonen. Vrouwen zijn tegenwoordig steeds meer bewust van hun eigen lichaam en het belang van de juiste cupmaat. Dat is ook precies waar ik voor sta! En daarom vertegenwoordig ik al jarenlang met veel plezier het merk Freya. Freya is net als ik toegewijd aan het produceren van de meest modieuze, levendige en fantastisch passende lingerie voor vrouwen met een smalle taille en een grotere cupmaat.

Freya: een look die past bij elk moment

Elke dag is gewoon zo anders. Je weet nooit wat het zal brengen, waar je bent of wat je gaat dragen. Omdat het leven zo onvoorspelbaar is, heb je de geruststelling van een perfecte pasvorm nodig. Freya heeft een look die werkt voor elk moment, tijdens drukke tijden als je aan het werk bent, studeert of tijd doorbrengt met je gezin. Tijdens leuke momenten, als je met vrienden aan het feesten bent, op vakantie gaat of iets nieuws probeert. En zelfs tijdens me-time, wanneer je thuis aan het chillen bent of aan het sporten bent.

Freya Viva Lace: fashion en comfort in één bh

Freya Viva Lace is een jonge, comfortabele en eigentijdse collectie voor elke dag onder elke outfitkeuze. Dat stukje comfort krijgt deze bh door het stretch kant dat super zacht is tegen de huid. Het kant zorgt tegelijkertijd voor een fashionable en chique uitstraling. De bh is verkrijgbaar in de tijdloze kleur Noir (of simpelweg prachtig zwart) en Vintage Denim.

Freya Viva Lace Vintage Denim Freya Viva Lace Black

 

Daarnaast is de Freya Viva Lace voorzien van de jullie inmiddels misschien wel bekende Side Support. Voor degene die deze term nog niet kennen: een bh met side support zorgt voor extra ondersteuning aan de zijkanten van je borsten en duwt deze als het ware naar binnen, waardoor je borsten dichterbij elkaar komen te staan. Dit zorgt ervoor dat je figuur op haar slankst uitkomt! De 4-delige cup van de Freya Viva Lace zorgt voor een geweldige ondersteuning én deze voorwaartse vormgeving. Perfect voor vrouwen met grotere borsten.

Online een Freya bh kopen?Freya Viva Lace

Betty’s Boops heeft een ruime collectie lingerie voor grotere borsten en Freya Lingerie is daarin een absolute favoriet! Ben je al bekend met bh’s van Freya? Bestel dan eenvoudig online onze collectie Freya Lingerie.

Heb je nog niet eerder een bh van Freya gekocht, dan geef ik je graag persoonlijk advies in de winkel. Je mag me natuurlijk ook altijd mailen of bellen met je vragen.

“Het is heel belangrijk om regelmatig opnieuw je maat te (laten) opmeten. Je lichaam verandert gedurende je leven. Een zwangerschap, borstvoeding geven, gewicht verliezen of enkele kilo’s aankomen: ze hebben allemaal een invloed op je lichaam en op je cupmaat. Mijn advies is om elk jaar je maat opnieuw op te meten. Ik help je er graag bij! Maar vertel je ook graag hoe je dit zelf thuis kunt doen.” – Beatriz – eigenaar Betty’s Boops

Nogmaals heb je vragen, of weet je je maat even niet meer. Ik zoek het graag voor je terug in ons klantsysteem, zodat je in één keer de juiste maat besteld. Stuur mij een e-mail of bel tijdens openingstijden naar de winkel.

beveiligd met reCAPTCHA / Merkelijkheid.nl