Fantasie BH in maat 80E

Bekijk alle merken in deze maat
Voorkeur voor een kleur?
AllesBlauwGroenRozeGeelWitBruinPaarsOranjeMultiZwartRoodGrijsBeige

BH in maat 80E

Goede ondersteuning van je borsten is voor iedereen belangrijk, of je nu grote of kleine borsten hebt. Toch is het niet altijd makkelijk om de juiste bh te vinden, zeker wanneer je op zoek bent naar 80E bh. Betty’s Boops is dé lingeriewinkel van Amsterdam waar we voor iedereen een goed passende bh hebben. Van de kleinste omvangmaat tot en met cup O. Ben je op zoek naar een 80E bh? Bij ons slaag je zeker! Met de juiste maat biedt je bh voldoende ondersteuning om je borsten te dragen en lichaam te ontlasten. Onze bh’s zijn niet alleen functioneel maar ook vrouwelijk, zodat jij je prettig voelt en straalt.

Waar moet je op letten bij een grote bh kopen?

Een goed passende bh biedt genoeg ondersteuning aan jouw borsten, nek, schouders en rug maar knelt of drukt niet. De schouderbandjes moeten strak genoeg zitten om niet alsmaar van je schouders te glijden, maar mogen niet zo strak zitten dat ze pijn doen, in de huid snijden of een afdruk achterlaten. Halverwege je armen staan je borsten op de juiste hoogte. De band van je bh kruipt niet omhoog, maar zit recht om je lijf heen en ondersteunt je borsten. De beugel moet je borst in zijn geheel omvatten, anders is de cupmaat te klein en prikt de beugel of drukt de beugel op je borsten.

Collectie bh’s met grote maten bij Betty’s Boops

Betty’s Boops is de enige lingeriewinkel in Amsterdam met een zeer brede collectie voor de kleinste omvangmaten tot en met cupmaat O. Diverse merken in onze collectie zijn bijzonder geschikt voor grote maten bh’s zoals Elomi lingerie, Fantasie lingerie, en Goddess lingerie. Deze merken hebben één ding gemeen, ze zijn van super kwaliteit. Onze collectie is kleurrijk, vrouwelijk en modern. In de winkel bieden we je graag persoonlijk maatadvies zodat jij naar huis gaat met de bh die perfect bij jouw lichaam past. In onze brede collectie vinden wij voor iedereen passende lingerie, zowel qua maat als design en stijl.

Nog niet zeker of 80E jouw maat is?

Ga voor persoonlijk maatadvies in onze winkel Twijfel je of jij de juiste maat bh draagt? Kom dan eerst eens langs in onze lingeriewinkel in Amsterdam! Wij helpen je met persoonlijk maatadvies en zoeken samen met jou naar de juiste maat en het goede model voor jouw lichaam. Daarna bestel je eenvoudig andere grote maten bh’s, bikini’s en badpakken in onze webshop.

beveiligd met reCAPTCHA / Merkelijkheid.nl