Badmode

Wil jij een bikini of voel jij je meer op je gemak in een badpak? Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen.

Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door!

Badmode

We zijn allemaal gek op de zon. Iedereen is dan ook vrolijk en blij. En of je nou op vakantie gaat, of een dagje naar het zwembad, juist dán wil je er op je best uitzien! De een wilt een bikini, de andere voelt zich meer op haar gemak in een badpak. Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen. Jij geeft je dan tenslotte bloot! Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door! Dus boek die trip naar een van de Costa’s, niets kan jou meer tegen houden.

Ilona Hanssen
Ilona Hanssen
2018-06-16T14:27:22+0000
Vandaag extra na amsterdam gegaan voor 2 nieuwe bh.s wat een super service.helemaal stralend na huis gegaan met 2 super bh.sIk bleek de verkeerde maat te hebben.ze hadden zeer snel de juiste maat te pakken.ben super geholpen hier.klantvriendelijk een super vette 10.vanaf vandaag komen al mikn bh.s uit deze winkel.hartelijk bedankt.
Ceciel Hekkens
Ceciel Hekkens
2018-06-15T12:09:32+0000
Zeaux..... eindelijk een paar goeie bh's.....
Alana Jonkman
Alana Jonkman
2018-05-31T06:21:32+0000
Gister voor het eerst bij Betty's Boops geweest.Wat een geweldige winkel!Ze had mijn maat bij de eerste bh spot on!En ze zitten geweldig!Thanx voor de geweldige hulp!

Opzoek naar passende badmode?

Bij Betty’s Boops slaag je altijd

Pin It on Pinterest