Badmode
Wil jij een bikini of voel jij je meer op je gemak in een badpak? Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen.
Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door!
Badmode
We zijn allemaal gek op de zon. Iedereen is dan ook vrolijk en blij. En of je nou op vakantie gaat, of een dagje naar het zwembad, juist dán wil je er op je best uitzien! De een wilt een bikini, de andere voelt zich meer op haar gemak in een badpak. Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen. Jij geeft je dan tenslotte bloot! Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door! Dus boek die trip naar een van de Costa’s, niets kan jou meer tegen houden.
Désirée van Buschbach
Désirée van Buschbach
2018-07-26T11:47:40+0000
mooie collectie, super goed geholpen door Beatriz, eigenaresse is een vakvrouw met verstand van zaken: " Zodra je binnen komt weet ik eigenlijk al welke maat jij nodig hebt" dat klopt inderdaad! hier kom ik zeker terug...
Mimi Bib
Mimi Bib
2018-07-23T09:53:54+0000
Gisteren in Betty`s Boops Lingerie geweest. Helemaal geweldig deze zaak. Hele lieve eigenaresse, die echt weet waar zij het over heeft. Vier perfecte bh`s aangemeten en kan weer een jaartje voort. Een hele uitgave, maar dan heb je echt iets moois qua lingerie. Dank jullie wel toppers! Ik kom zeker weer terug of bestel via de website.
Danielle de Ridder
Danielle de Ridder
2018-07-20T20:01:37+0000
Zo blij met deze winkel!!

Opzoek naar passende badmode?

Bij Betty’s Boops slaag je altijd