Badmode
Wil jij een bikini of voel jij je meer op je gemak in een badpak? Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen.
Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door!
Badmode
We zijn allemaal gek op de zon. Iedereen is dan ook vrolijk en blij. En of je nou op vakantie gaat, of een dagje naar het zwembad, juist dán wil je er op je best uitzien! De een wilt een bikini, de andere voelt zich meer op haar gemak in een badpak. Wat jouw voorkeur ook is, het belangrijkste is dat jij je er prachtig in moet voelen. Jij geeft je dan tenslotte bloot! Wij hebben een ruime keuze in badmode, het hele jaar door! Dus boek die trip naar een van de Costa’s, niets kan jou meer tegen houden.
Bianca Tjon A Koy
Bianca Tjon A Koy
2018-09-21T14:28:54+0000
Super bh gevonden met eindelijk de perfecte maat. Fantastisch personeel.🤗
Ale Duran
Ale Duran
2018-09-11T14:59:47+0000
Proffessional fitting. Very sweet and accommodating. First time i leave a bra shop so happy and confident. Lots lots of selection. I left with 6 different bras.. including a strapless... WOULD ABSOLUTELY RECCOMEND and plan to go back.
Natascha Bos
Natascha Bos
2018-09-05T10:03:45+0000
ik ben daar in augustus heen gereden met de trein vanuit emmen. ben daar erg goed geholpen. met 2 bh's weer weggekomen. ben erg tevreden. Ga zeker vaker heen.

Opzoek naar passende badmode?

Bij Betty’s Boops slaag je altijd