B.tempt’d lingerie

“When sexy but sophisticated lingerie is just what you want.”

Verleiding, de sexy vrouw, verfijnend en flirterig zijn in het achterhoofd gehouden en dit vormt de basis voor deze spannende lingerielijn

Draag jij straks ook lingerie van B.tempt’d?

Bij het ontwerpen van deze B.tempt’d lingerie lijn werden de woorden: verleiding, de sexy vrouw, verfijnend en flirterig in het achterhoofd gehouden en dit vormt de basis voor deze spannende lingerielijn. Natuurlijk met als handelsmerk de handtekening van Wacoal die staat voor uitzonderlijke kwaliteit, een pasvorm zo perfect als mogelijk en een uitstekende service. Dit uitdagende merk wordt ontvangen door vrouwen van alle leeftijden die zich sexy willen voelen. De B.tempt’d lingerie lijn blijft dan ook evolueren om aan de behoeften en wensen te voldoen van al deze vrouwen..

Onze jarenlange ervaring leert dat vooral voor jongere vrouwen die graag sexy en stijlvolle lingerie dragen de B.tempt’d collectie van Betty’s Boops een uitkomst biedt. Zit jouw sexy BH vaak op het strakste haakje nog te los? Dan is de kans groot dat jij op dit moment een te wijde BH draagt. Voorkom nu de gevolgen van het dragen van te weide BH en kies een BH die niet alleen goed bij jou past qua design maar ook qua pasvorm. Wij weten zeker dat ook jij kunt bij ons slagen.