Jullie verdienen perfect passende lingerie. Zowel voor het lichaam als voor het oog. Dragen jullie al wel de juiste BH maat?

Wil je eens een keer iets anders doen met je verjaardag of met je personeelsuitje? Wil je graag met een aantal bekenden van je echt goed advies krijgen voor de best passende linger? Dan is dit jouw kans om een gezellige avond te hebben met heel veel lingerie!

* De winkel gaat exclusief voor jullie open!

Vriendinnenavond bij Betty’s Boops

Er is zoveel mogelijk in mijn winkel. Kom gezellig langs bij mij tijdens de vriendinnenavond bij Betty’s Boops!
Wil je eens een keer iets anders doen met je verjaardag of tijdens je personeelsuitje? Wil je graag met een aantal bekenden van je echt goed advies krijgen voor de best passende lingerie? Dan is dit jouw kans om een gezellige avond te hebben met heel veel lingerie! De winkel gaat exclusief voor jou open!

Wat houdt de vriendinnenavond in?

Welke vrouw geniet er niet van, een hele avond tussen mooie lingerie? Een vriendinnenavond is een gezellige avond bij Betty’s Boops Lingerie. Wij bieden een avond vol gezelligheid en productinformatie over allerlei artikelen onder het genot van een hapje en een drankje. Tijdens deze avond krijgen alle dames advies over de juiste maat BH en kijken we samen welke BH het best bij jou past qua maat en design. Betty’s Boops biedt jou de mogelijkheid om samen met een leuk gezelschap (denk aan vriendinnen, zussen, tantes buurvrouwen etc.) het een en ander te passen en eventueel te kopen, want van die afzakkende bandjes en beugels die niet lekker zitten daar wil je toch eigenlijk ook wel van af?

Hoe lang duurt de vriendinnenavond
?

De party is twee uur lang gezelligheid en leerzame weetjes! De avond begint om 19:00 uur. Tijdens deze avond is de winkel exclusief open voor jou gezelschap en krijg je ruim de tijd om vragen te stellen, je juiste maat te bepalen, een leuk item te kopen en natuurlijk allerlei adviezen in te winnen.

Wat zijn de kosten?

Die zijn er niet! De enige voorwaarde is dat je gezelschap uit minimaal vijf vrouwen bestaat.

Een super gezellige avond met de meiden

Vriendinnenavond meemaken?

Laat hier onder je naam en emailadres achter zodat wij even contact met je op kunnen nemen. We plannen dan gezellig samen een avondje in wanneer al jou vriendinnen erbij kunnen zijn! Wij hebben er alvast heel veel zin in! Mocht je nog wat vraagjes hebben over de avond, stel ze dan gerust!

3 + 6 =