Onze Merken

“De merken die we bij Betty’s Boops verkopen, hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van super kwaliteit. “

Bij Betty’s Boops vind je onder andere lingerie en badmode van Freya, Elomi en Fantasie.

Freya staat er om bekend plezierige en jeugdige lingerie te ontwerpen. Wij weten hoe lastig het is om goed passende lingerie te vinden die er ook nog leuk uit ziet en Freya maakt het voor ons allemaal iets gemakkelijker.

Bij Elomi begrijpen ze wat lingerie voor een voller figuur betekent en wat er voor nodig is om je comfortabel te voelen. Het doel is om jou te laten genieten van de perfecte pasvorm met goede ondersteuning.

Fantasie wil graag het beste van jou naar voren laten komen. De lingerie van Fantasie wordt ontworpen om goede ondersteuning te bieden met prettige stoffen waarbij de verfijning en prachtige designs zullen zorgen voor een zelfverzekerde vrouw.

Dit uitdagende merk valt in de smaak bij vrouwen van alle leeftijden die zich sexy willen voelen. Verleiding, de sexy vrouw, verfijnend en flirterig in het achterhoofd gehouden en dit vormt de basis voor deze spannende lingerielijn.

Wil je graag wat persoonlijk advies bij het vinden van de juiste BH?

Kom gezellig langs bij ons in de winkel.

Bandelettes, de accessoire tegen schurende bovenbenen. Bandelettes zijn banden voor om de dijen die zijn ontworpen om goed op hun plek te blijven zitten. Ze bieden je benen de hele dag door comfort en bescherming tegen schuren.

Het is geen lingerie merk maar het heeft er wel alles mee te maken! Het is een wasmiddel en echt perfect om je lingerie goed schoon te krijgen met de handwas. En natuurlijk kun je het ook gebruiken voor andere kwetsbare kledingstukken.

Huit verheft het vrouwelijk lichaam in betaalbare en subtiele collecties, avant-garde, natuur. Huit creëert, pronkt en cultiveert en maken daarin het verschil. Creativiteit staat centraal staat en wordt gecombineerd met moderniteit.

Bij ons in de collectie vind je slips, hemden en jurkjes in verschillende kleuren. De collectie is, afhankelijk van het product, verkrijgbaar in de maten S t/m XXXXL.

In iedere garderobe zou er goede corrigerende ondergoed aanwezig moeten zijn. Het helpt je jouw figuur modeleren, waardoor je bovenkleding zoveel mooier staat. Goed shapewear helpt jou het maximale eruit halen en mooier zijn!

Wil jij een avond geen BH aan maar wil je niet dat je tepel zichtbaar is? Dan hebben we de silliconen nippless covers. Wil je voorkomen dat je kleding gaapt, gebruik dan de fashiontape. De producten zijn niet alleen functioneel, maar zien er ook mooi en trendy uit.

Onze merken

De merken die we bij Betty’s Boops verkopen, hebben één ding met elkaar gemeen: ze zijn van super kwaliteit.