Freya lingerie

“Dedicated to giving you fashion that fits beautifully and looks gorgeous.”

Het is allereest belangrijk dat je een goedpassende lingerie draagt. Draag jij graag lingerie waar je vrolijk van wordt? En hou jij daarbij ook van leuke kleurtjes in kleding? Dan past onze Freya lingerie collectie zeker bij jou.

Draag jij straks ook lingerie van Freya?

Freya staat er om bekend plezierige en jeugdige lingerie te ontwerpen. Wij weten hoe lastig het is om goed passende lingerie te vinden die er ook nog leuk uit ziet. Freya maakt het voor ons allemaal iets gemakkelijker. Zo vindt je in de onze collectie prachtige kleurrijke BH’s met push up, balconnetes, longline en sidesupport. Daarbij zijn wij de enige in Amsterdam die lingerie heeft met omvang 60! Je kunt bij ons terecht voor Freya lingerie met een omvang vanaf 60 tot en met 85 en cupmaat vanaf D tot en met O.

Onze jarenlange ervaring leert dat vooral voor jongere vrouwen die niet meer slagen bij de reguliere lingeriezaken de Freya collectie van Betty’s Boops een uitkomst biedt. Zit jouw BH vaak op het strakste haakje nog te los? Dan is de kans groot dat jij op dit moment een te wijde BH draagt. Voorkom nu de gevolgen van het dragen van te wijde BH en kies een BH die niet alleen goed bij jou past qua design maar ook qua pasvorm. Wij weten zeker dat ook jij kunt bij ons slagen.